Bli frivillig

Tenk globalt, handle lokalt

Bli med som frivillig for Sea Shepherd der du bor

Vi hadde ikke overlevd uten engasjementet fra våre frivillige på land. Nasjonale grupper og lokale avdelinger består av frivillige som selger vårt materiell, organiserer pengeinnsamlinger, deltar i strandrydding og sprer informasjon om vårt oppdrag.

Credit: Jesper Anhede

Bli med i Neptuns marine

Bli med som frivillig i våre globale kampanjer til sjøs

Vi er alltid på utkikk etter dedikerte personer som mannskap ombord på den globale flåten vår. Vi ønsker folk i alle aldre, med ulike bakgrunner og ferdigheter, som er klare for sitt livs eventyr mens de forsvarer og beskytter verdenshavene med oss.

Bidra

Doner midler til våre kampanjer

Sea Shepherd er avhengig av generøsiteten til våre givere for å vedlikeholde skipene våre og holde dem i drift. Om det er en engangsdonasjon eller månedlig forpliktelse gjør donasjonene dine en enorm forskjell for at vi skal kunne være klare for direkte aksjoner over hele verden.

Finn måter å gi

Bli med som partner for havene

Engasjer virksomheten din

Vil du bruke din virksomhet til noe godt? Samarbeid med Sea Shepherd og gjør en innsats for havet!

Gjør en forskjell!

Doner bilder til oss

På kampanjer har Sea Shepherds fotografer sjelden tid til å hoppe i vannet og fange naturens skjønnhet på nært hold. Hjelp oss med å fylle hullene i mediebiblioteket vårt ved å donere bildene dine til vårt bevaringsarbeid!